fbpx

Despre noi

Bine ați venit pe Dukessa.ro!

Suntem încântați să oferim viziunea noastră unică asupra modei și stilului pentru femei de toate vârstele. Scopul nostru este de a vă ajuta să descoperiți cele mai recente tendințe și look-uri care sunt perfecte pentru dumneavoastră, indiferent de stilul dumneavoastră personal.

Fie că sunteți în căutare de haine casual sau ceva mai formal, vă oferim sfaturi utile despre cum să alegeți și purtați ținutele și stilurile potrivite pentru orice ocazie.

Deci, de ce să așteptați? Exploreaza Dukessa astăzi pentru a descoperi toate sfaturile de modă minunateși aspectul pe care îl avem de oferit!

Vă mulțumim că ați ales Dukessa.ro!

Twitter

Pinterest

Autori:

image
Andreea

„Sunt Andreea ✨ Mă dedic creării de conținut de fashion pentru femei și le aduc cele mai noi tendințe și sfaturi de îmbrăcăminte. Mă bucur să împărtășesc tendințele mele și să inspir alte femei să se îmbrace cu stil!”

Contact: [email protected]

image 1
Cristina

„Bună, sunt Cristina! Sunt pasionată de fashion și îmi place să creez conținut relevant și interesant pentru audiența mea. Am un background în modă și design și am fost implicata în industria fashion mai mulți ani.

Îmi place să lucrez cu branduri inovatoare și să creez conținut de fashion creativ și modern. Sunt întotdeauna în căutarea noilor tendințe și sfaturi utile pentru cititoarele mele. Sper să vă conectați cu conținutul meu și să vă bucurați de modă la fel că mine!”

Contact: [email protected]